Dinsdag 29 oktober 2024 -Jong in rouw

Als je jong volwassen bent en te maken krijgt met verlies

Verlies van een dierbare

Wanneer je als jong volwassene te maken krijgt met het verlies van een dierbare loop je tegen hele andere problemen en vragen aan dan wanneer je ouder bent. Het heeft enorm veel impact op je leven en je ontwikkeling. Bestaande informatie en groepen sluiten niet aan bij wat jonge mensen nodig hebben.

Samen in gesprek

Wij organiseren een avond voor jong volwassenen in rouw (en hun ouders) waarmee we graag steun willen geven aan jouw rouwproces en informatie om verder mee te kunnen. Ellen Dreezens verzorgt een inleiding. Ellen schreef al meerdere boeken over rouw en verlies en begeleidt o.a. studenten bij verlieservaringen. Vervolgens kunnen aanwezigen met haar, elkaar en een ervaringsdeskundige in gesprek gaan en vragen stellen. Daarnaast worden tips, boeken en (online)ontmoetingsmogelijkheden aangereikt voor jong volwassenen in rouw.

Aanmelden 29 oktober 2024

Wanneer:
dinsdag 29 oktober 2024
Waar:
Grand Café Ode, Karel Boddenweg 7 in Tilburg
Tijd:
19.30 – 21.30 uur (inloop vanaf 19.00 uur)
Toegang is gratis. Aanmelden via info@vleutenderix.nl
of via ons contactformulier

Deze bijeenkomst wordt mede mogelijk gemaakt door de Commissie Ideëele Doelstelling van de Stichting Crematorium voor Tilburg. Kijk hier voor het volledige programma van Crematorium Tilburg eo van 2024.