Gertie van der Linden

liefde en warmte, een lach en een traan

Soms loopt het leven anders dan gepland, je hart volgen is dan makkelijker gezegd dan gedaan. In de wereld van afscheid nemen, valt het niet altijd mee om dicht bij je gevoel te blijven. Hier heb je misschien iemand bij nodig die je hoort, die je ziet en die jij vertrouwt. Voor mij is het bijzonder en dankbaar werk iemand bij te mogen staan in de intense dagen na het verlies van een dierbare.

Want naast het verdriet is er nog zoveel meer. Liefde en warmte, mooie en moeilijke levensverhalen, een lach en een traan. Ik vind het mooi om samen invulling te geven aan het afscheid op een manier die bij je past, waarbij er ruimte is voor ieders wensen. Hoe groot of klein, gewoontjes of vreemd dan ook. Zodat je met een 'goed' gevoel terug kunt kijken en de herinneringen aan deze dagen troost kunnen bieden.

Via een omweg ben ik in de uitvaartwereld beland. In 2009 verloren mijn man en ik onze tweeling tijdens de zwangerschap en vanuit deze ervaring heb ik in 2017 Houvast Uitvaartzorg mee opgericht; gespecialiseerde uitvaartbegeleiding voor ouders die hun kindje verliezen. Ik kwam in die tijd in contact met Harriet, waarna ik via haar ook ervaring op mocht doen in de uitvaartzorg voor volwassenen. Inmiddels werk ik naast Houvast ook voor Harriet en Francy, Van der Vleuten & Derix Uitvaartbegeleiding. Bevlogen en betrokken uitvaartbegeleiders waar ik me thuis bij voel.

Ik woon samen met manlief, onze kinderen en onze mazzelpoes in Oisterwijk.